• new2

Tatanén kahareup — cahaya hortikultura sinaran

Numutkeun ka Technavio, agénsi panilitian pasar, pasar global pikeun lampu pertumbuhan pepelakan bakal ngaleuwihan $ 3 milyar ku taun 2020 sareng bakal tumuh dina tingkat pertumbuhan taunan sanyawa 12% ku taun 2020, anu hartosna yén aplikasi LED dina kamekaran pepelakan gaduh pasar poténsial anu ageung. Kalayan kakurangan sumberdaya énergi sareng réduksi lahan garapan, peran sareng kabutuhan pabrik pabrik janten langkung terkenal - aranjeunna tiasa nyingkirkeun lahan sareng ngahasilkeun langkung seueur produk tatanén kalayan lahan sareng sumber cai anu kirang diawurkeun. Sareng pencahayaan hortikultura mangrupikeun bagian anu penting, pupuk enteng dianggo tibatan pupuk kimia, sumber cahaya buatan dianggo tibatan sinar panonpoé. Ieu konci pikeun ngahontal pabrik pepelakan anu ngahasilkeun tinggi sareng ramah lingkungan.
 
Cahaya hortikultura tradisional utamina dihontal nganggo lampu natrium tekanan tinggi, lampu halida logam, sareng lampu pijar. Sumber cahaya ieu dipilih dumasar kana adaptasi panon manusa kana cahaya, sareng pepelakan ngagaduhan spéktrum nyerep anu bénten-bénten, anu ngahasilkeun seuseueurna tanaga tina sumber cahaya tradisional dibaoskeun, sareng promosi tumuh taneman henteu cekap jelas.

wffs
wffss

Spéktra nyerep klorofil panon manusa kurva sensitipitas spéktral
 
Spéktra pikeun ngamajukeun kamekaran pepelakan utamina kentel kana lampu biru di 450nm sareng lampu beureum dina 660nm. Persyaratan pikeun babandingan lampu beureum sareng biru pikeun pepelakan anu béda sareng tahapan pertumbuhan pepelakan anu béda ogé bénten. Kusabab palastik spéktral na saé, LED tiasa didesain numutkeun spéktrum spésipik tutuwuhan anu béda.
 
Seri cahaya hortikultura ShineOn parantos ngembangkeun produk spéktrum anu ditargetkeun dumasar kana jinis taneman anu béda. 

hygt

Efisiensi fluks foton tinggi produk lampu monokromatik.

gththt

Bisa diadaptasi pikeun kalolobaan aplikasi pencahayaan hortikultura.

ferqe
feq

Lampu Lapisan

gvdfsd

Lampu Interior

gvdxcsa

Lampu Interior

Top cahaya
 
Salaku tambahan, pikeun nyaimbangkeun kabutuhan tumuh tutuwuhan ku panon manusa, ShineOn nawiskeun spéktrum anu cocog pikeun penanaman bumi skala leutik.

kughf
fbqsaf
fegdsf

ANSI 3500K 7-léngkah, Ra90, tiasa nyumponan kabutuhan cahaya sadidinten, Dina waktos anu sasarengan, efisiensi fluks fotosintésis 2.1umol / J sareng rasio biru-biru anu pas tiasa nyumponan paménta taneman.
 
ShineOn komitmen pikeun ngembangkeun sumber cahaya hortikultura kualitas luhur sareng nyayogikeun solusi lengkep pikeun promosi sareng panerapan LED dina bidang pencahayaan hortikultura.  


Pos waktos: Okt-10-2020