• 2
  • 3
  • 1(1)
  • High-luminous effect three in one 5054 RGB Series

    Pangaruh bercahya tinggi tilu dina hiji 5054 RGB Series

    Pedaran Produk Paket RGB 5054 ngagaduhan kaluaran intensitas efisiensi tinggi, konsumsi kakuatan rendah, sudut pandang anu lega sareng faktor formulir anu ringkes. Fitur-fitur ieu ngajantenkeun pakét ieu mangrupikeun LED idéal pikeun sababaraha aplikasi lampu. Ukuran: 2,8 × 3.5mm / 5.0 × 5.0 mm Kakuatan: 0.2W / 0,5W Fitur Utama ● Intensitas bercahaya tinggi sareng efisiensi tinggi ● Cocog sareng prosés soldering cermin ● Résistansi termal rendah ● Jangka panjang operasi ● Sudut pandang anu lega dina 120 ° ● Silikon encapsul ...