• 2
  • 3
  • 1(1)
  • DC LED Module

    Modul LED DC

    Pedaran Produk Produk modul cahaya ShineOn's AC dumasar kana solusi drive IC nyalira. Wangun produk kaasup produk SMD DOB biasa, séri produk séri AC-COB. Ngagunakeun skéma drive linier, kalayan dimmable, titik karakteristik flash frekuensi handap. Produk séri AC-COB anu ngahijikeun téknologi COB flip-chip sareng téknologi modul AC ngagaduhan kaunggulan mandiri ShineOn, éta tiasa dianggo salaku produk utami pikeun nguatkeun cakupan pasar. Solusi flash frekuensi handap ...